07 Mayıs 2015

150 kişiye iş müjdesi

Nazilli’de açılacak olan plastik fabrikasına 150 personel alınacak. RETEK Selülöz Sanayi ve Ticaret A.Ş bünyesinde kurulacak olan plastik dönüşüm fabrikasında çeşitli kademelerde çalışacak erkek ve kadın personel alımlarının başladığını açıklayan fabrika yetkilileri, yeni kurulacak olan fabrikanın iki üç ay gibi kısa zamanda hizmete gireceğini açıkladılar.

6 bin 500 metrekare alan üzerinde kurulacak olan fabrika, bölgenin ilk plastik dönüşüm fabrikası olma özelliğini taşıyacak.

Nazilli’de 18 yıldır faaliyet gösteren RETEK Selülöz Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Makine Mühendisi Polat Güven, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bölge ekonomisine ciddi katkı sağlayan bir firmayız. Bugüne kadar kağıt ve plastik geri dönüşümünü aynı fabrikada yürütüyorduk. Ancak plastik fabrikasını yeni aldığımız arsa üzerinde kurma kararını aldık. En kısa zamanda da faaliyete geçecek. Fabrikamızda çalışacak personelin de alımlarına başladık. Onları kısa süreli bir eğitime tabi tuttuktan sonra da kalifiyeli birer personel olarak işbaşı yaptıracağız” dedi.